Tim: Nekad su me teško pobeđivali

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 22:04

Tim: Nekad su me teško pobeđivali

Austrijski teniser Dominik Tim zadovoljan je prvim nastupom na Mastersu u Madridu.

Nekadašnji broj tri je savladao ubedljivo Kajla Edmunda sa 6:4, 6:1.

"Nije bilo lako na početku. Prvi meč na Centralnom terenu. Uglavnom sam trenirao na okolnim, osećaj je drugačiji. Kajl i ja se poznajemo od juniorskih dana. Težak je rival još od tada, ušao sam u meč sa dosta respekta. Krucijalni momenti su bili u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvom setu, kada sam spasao brejk lopte i onda malo po malo bio bolji", rekao je Tim i dodao:

"Volim ovaj teren, imam sjajna sećanja, igrao sam neke velike mečeve. Po rezultatima ovo je moj najbolji masters. Vreme je da poradim na toj reputaciji. Nekada sam bio težak protivnik svakom na šljaci i to trenutno nije slučaj. Osećam da sam sve bolji i da se vraćam u formu".

Naredni rival biće mu Stefanos Cicipas, protiv kog ima 5-3 u pobedama.

"Radujem se tom meču. Sviđa mi se, neverovatan je igrač, volim da gledam njegove mečeve. Veooma je elegantan. Imali smo nekoliko sjajnih mečeva", kazao je Tim.

Tim u Madridu ima finala iz 2017. i 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.