Tim: Biće bolno za Novaka

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 21:16

Tim: Biće bolno za Novaka

Austrijski teniser Dominik Tim na konferenciji za medije bio je upitan o glavnoj temi koja potresa beli sport – asocijacija i Vimbldona.

Londonski Grend slem je odlučio da ostane pri odluci i zabrani učešće Rusima i Belorusija, da bi mu ATP i WTA odgovorili time što neće davati bodove na ovogodišnjem takmičenju.

Iz cele situacije najviše bi mogli da stradaju igrači i igračice koji su prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigli daleko, ali te bodove neće moći da brane.

Tako će, na primer, Novak Đoković izgubiti svih 2.000 bodova, te će ga na listi preteći Danil Medvedev i Aleksander Zverev.

"Mislim da je teška odluka za sve, za neke igrače veoma bolna, za Beretinija ili Novaka ili Fučoviča, na primer. Mislim da nije problem u Vimbldonu i našem teniskom svetu, pravi problem je tamo u Ukrajini i nadam miru u skorije vreme", rekao je Tim.

Tim je, inače, izgubio na startu Rolan Garosa od Uga Delijena rezultatom 6:3, 6:2, 6:4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.