Izvor: Luftika.rs, 12.Apr.2024, 22:05

Tiktokerka iz Australije zgađena prizorom sa plaže u Hrvatsoj: “Neću moći više da plivam ovde”

Tiktokerka i teniserka Šarlot Nikols iz Australije, koja već osam meseci boravi u Hrvatskoj, tačnije na Lošinju, objavila je snimak u kojem je ispričala kako je videla bizaran prizor dok je uživala na plaži.
“Iskreno, neću više moći da plivam ovde. Uživala sam u rođendanskom plivanju i pojavio se momak koji je stajao na ivici plaže i okrenuo leđa moru”, rekla je ona, a zatim objasnila kako je tinejdžer sa betonske plaže obavio veliku, pa potom i malu nuždu u more, prenosi Index.
@charlottenichollsss
ok for a kid, but for a big teenage boy… #gross #disgusting #adriaticsea #scarredforlife #scarred #island #islandlife #fyp
♬ original...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.