Teniska žurka može da počne!

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniska žurka može da počne!

Prvi Grend slem sezone Australijan open počinje 20. januara, a sportska redakcija B92 pripremila vam je opširan specijal.

Na odvojenom delu sajta moći ćete svakodnevno da se informišete o najnovijim vestima iz Melburna, ali i da čitate mnoge zanimljive sadržaje.

Prvi od četiri najveća teniska turnira biće samo uvertira za nastavak sezone, pošto ćemo na isti način ispratiti Rolan Garos, Vimbldon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i US open.

U odeljku "O turniru", za vas smo spremili istorijat Australijan opena, posebne tekstove o stadionima u Melburn parku i podlozi kojom su tereni prekriveni, te informacije o svim finalima.

Poseban deo sajta posvećen je legendama turnira u Melburnu, teniserima i teniserkama koji su ispisivali istoriju i učinili Australijan open jednim od omiljenih turnira.

B92 će opet biti na licu mesta, naš kolega Zoran Kecman će nas u okviru svoje rubrike "Kec u Melburnu" svakodnevno obaveštavati o teniskim aktuelnostima i zanimljivostima s druge strane planete.

Takođe, redovno ćemo za vas izdvajati i jedan utisak koji je obeležio dan na Australijan openu.

Nadamo se da ćemo biti uspešni i da ćemo se dve nedelje radovati uspesima i titulama srpskih tenisera u Melburnu.

Hvala što Vas je toliko i što ste sa nama.

B92 Sport.
Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.