Teniska seča favorita kakva nije viđena 18 godina – na čelu sa Đokovićem

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 09:42

Teniska "seča" favorita kakva nije viđena 18 godina – na čelu sa Đokovićem

Masters u Monte Karlu doneo nam je pregršt neočekivanih rezultata među kojima je najveća iznenađenje eliminacija Novaka Đokovića.

Srpski teniser je bio jedan od prva četiri nosioca, a ono što je zanimljivo jeste to i da su preostala trojica takođe završila svoje učešće.

Redom su padali Kasper Rud, a potom i Stefanos Cicipas i Danil Medvedev. Tako smo dobili situaciju da ćemo po prvi put od 2005. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine imati Masters u polufinalu kojeg neće biti niti jednog od prva četiri nosioca na turniru.

Umesto njih, tu će igrati Andrej Rubljov i Tejlor Fric, odnosno Janik Siner i Holger Rune koji čine drugi polufinalni par.

Program će otvoriti ruski i američki teniser koji izlaze na teren u Monaku od 13 časova i 30 minuta, dok je početak drugog susreta zakazan za dva sata kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.