Teniska renesansa Federera u 2017. godini (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniska renesansa Federera u 2017. godini (VIDEO)

Osvrnimo se u Federerovu Grand Slem 2017. godinu.

"On je vratio vreme unazad, čak i njegovi rezultati protiv Rafe su najbolji koje je ikada imao protiv Rafe", rekao je Lejton Hjuit, bivši svetski broj jedan.

Federer je osvojio Australijan open protiv Nadala u pet setova i nakon pauze od šest meseci.

"Iskreno, moja očekivanja su veoma niska, kao što je i za očekivati , a pretvorila su se u ogromno, ogromno iznenađenje", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Federer.

Švajcarac je osvojio Indijan Vels i Majami pre nego što je prešao na sezonu na šljaci. Plan je uspeo jer je osvojio svoj 19 grand slam i omiljeni turnir - Vimbldon.

"Veoma sam srećan kako sam odigrao čitavu sezonu i ostao bez puno povreda naravno ne računajući slučaj u Montrealu", naglasio je Federer.

I nakon svega tu je bio federer/nadal dubl - na prvi put održanom Lejver kupu.

"Nakon ovog mi ćemo ponovo biti rivali, hvala Bogu ili ne. Svakako vi to želite da gledate, ali ovo je bilo zaista posebno iskustvo", zaključio je Švajcarac.

2017 je definitivno godina Federerove renesanse.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.