Uspešan start Bojane

Izvor: RTS, 08.Jan.2013, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan start Bojane

Bojana Jovanovski uspešno startovala na turniru u Hobartu. Savladala je Španjolku Toro Flor sa 2:0 po setovima 6:0, 7:6 (9:7). U drugom kolu protivnica joj je Belgijanka Flipkens.

Prvi set Bojana rešila u svoju korist bez izgublenog gema. U drugom setu protivnica pružila snažniji otpor. Ipak naša teniserka imala više snage u taj-brejku i rešila meč u svoju korist sa 2:0.

U prvom setu Bojana nije dozvolila protivnici da zapreti. Nadvisila je Španjolku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u svim elementima igre. Protivnica nije imala rešenja. Jovanovska lako osvaja prvi set sa maksimalnih 6:0.

U drugom setu viđena je prava borba. Teniserke sredinom seta razmenjuju po jedan brejk. Do kraja obe zadržavaju svoj servis. Set je ušao u taj-brejk. Bojana je i u ovom periodu prva dolazila do prednosti. Protivnica uspevala da se vrati. Ipak Bojana je bila neumoljiva, koristi treću meč loptu za 9:7 u taj-brejku.

Protivnica u drugom kolu je Belgijanka Flipkens koja je u prvom kolu savladala Italijanku Skjavone sa 2:1 (2:6, 6:3, 7:6 /7:3/).
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojana Jovanovski pobedila, Jelena izgubila

Izvor: Beta, 08.Jan.2013

INT-SPT-VEST Bojana Jovanovski pobedila,Jelena izgubila..HOBERT, 8. januara 2013. (Beta) - Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se danas u osminu finala turnira u Hobartu, pošto je savladala Mariju Te.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.