Teniserke Srbije ostaju u Prvoj grupi Evro-afričke zone

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 16:09

Teniserke Srbije ostaju u Prvoj grupi Evro-afričke zone

Teniserke Srbije nisu uspele da se plasiraju u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa, pošto su u baražu u Antaliji izgubile od Holandije sa 2:1.

Prvo je Lola Radivojević izgubila od Suzan Lamens sa 6:7(4), 0:6, pa je Olga Danilović donela nadu Srbiji trijumfom nad Lesli Patinama Kerhove sa 6:2, 7:6(5).

Međutim, dubl Danilović/Kozarov nije uspeo da donese odlučujući poen protiv holandskog tandema Lamens/Šurs - 5:7, 6:7(3).

Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će i naredne godine igrati u Prvoj grupi Evro-afričke zone.

U plej-of za plasman u kvalifikacije za popunu Svetske grupe u novembru plasirale su se Mađarska, Švedska i Holandija, dok se u Drugu grupu Evro-afričke zone sele Hrvatska i poraženi iz duela Egipat - Danska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teniserke Srbije ostaju u Prvoj grupi Evro-afričke zone

Izvor: Danas, 15.Apr.2023

Ženska teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa, pošto je danas u baražu u Antaliji izgubila od selekcije Holandije sa 1:2.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.