Teniserka niškog TAŽ-a Anja Stanković prva u regionu, treća u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2021, 11:29

Teniserka niškog TAŽ-a Anja Stanković prva u regionu, treća u Srbiji

Na Dvoranskom prvenstvu Srbije za teniserke do 16 godina, teniserka niške Teniske akademije Živković Anja Stanković osvojila je treće mesto, dok je na Prvenstvu regiona Teniskog saveza istočne Srbije u konkurenciji do 18 godina osvojila prvo mesto.

Prvenstvo regiona odigrano je na terenima TAŽ-a, a Stankovićeva je u finalu bila bolja od klupske drugarice Emilije Zdravković, nakon predaje zbog povrede. Treće mesto takođe je osvojila teniserka ove akademije Natalija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Nikolić.

U konkurenciji tenisera Stefan Skobelev (TAŽ) je bio bolji od klupskog kolege Mateje Miloševića sa 2:0 (7/6, 6/3), dok su 3. mesto su podelili takođe domaći takmičari, Nikola Jović i Veljko Cvetković.

Kako kažu u Teniskoj akademiji Živković, na domaćim teniskim turnirima u proteklih nedelju dana teniseri i teniserke Teniske akademije Živković postigli su odlične rezultate - na Otvorenom prvenstvu Niša za tenisere i teniserke do 14 godina do titule su stigli Aleksandar Žikić i Anastasija Cvetković, trećeplasirane su bile Darija Ilić i Nađa Mladenović, a trećeplasirani je bio Alban Šabani.

Na Otvorenom prvenstvu Ćićevca za tenisere i teniserke do 8 godina do titule su stigli Pavle Pavlović i Anja Pejić. Danica Todorović je bila 3. na Otvorenom prvenstvu Beograda u konkurenciji teniserki do 10 godina - kažu u TAŽ-u.

Kako obaveštavaju, u ponedeljak 1. marta na terenima niške akademije počinje glavni deo Dvoranskog prvenstva Srbije za tenisere i teniserke do 12 godina.

Tokom vikenda su kvalifikacije, a učestvovaće oko 80 tenisera i teniserki iz cele Srbije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.