Teniseri Srbije osvojili ATP kup

Izvor: Beta, 12.Jan.2020, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniseri Srbije osvojili ATP kup

Teniska reprezentacija Srbije osvojila je danas ATP kup u Sidneju, pošto su Novak Djoković i Viktor Troicki u odlučujućem meču dublova u finalu pobedili Felisijana Lopesa i Pabla Karena Bustu posle dva seta, 6:3, 6:4.Srpski tim pobedio je posle sat i 15 minuta.Španci su dobro počeli, već u prvom gemu prvog seta napravili su brejk, a ubrzo su poveli i sa 3:1. Srpski tim je posle toga zaigrao bolje, vezao je pet gemova i poveo je u meču.Djoković i Troicki su na početku drugog seta oduzeli servis protivnicima, a zatim su poveli sa 3:1. Oni su sačuvali prednost brejka, poslednji gem u meču osvojili bez izgubljenog poena i ostvarili veliku pobedu.Djoković je igrao u dublu nedugo nakon što je izjednačio u finalu na 1:1, pobedom protiv protiv Rafaela Nadala sa 6:2, 7:6.Španija je u finalu povela pošto je Roberto Bautista Agut pobedio Dušana Lajovića sa 7:5, 6:1."Ovo je bilo nešto posebno. Ovoga ću se sećati celoga života, ovo je jedan od najlepših trenutaka u mojoj karijeri. Imao sam sreće i blagosloven sam što imam divnu krijeru poslednjih 15 godina. Ali igrati za tim, za državu sa nekim od mojih najboljih prijatelja tako dugo, to ne možete da izjednačite ni sa ...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

IDEMO BRE! Ovako je Viktor Troicki raspalio masu srpskih navijača na tribina u Sidneju (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Jan.2020

eniska reprezentacija Srbije osvojila je danas ATP kup u Sidneju, pošto su Novak Đoković i Viktor Troicki u odlučujućem meču dublova pobedili Felisijana Lopesa i Pabla Karena Bustu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.