Teniser na čelu Novosti, Dmitrović otišao

Izvor: Mondo, 17.Jul.2017, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniser na čelu Novosti, Dmitrović otišao

Nadzorni odbor kompanije Novosti na današnjoj sednici imenovao je novog generalnog direktora - Srđana Muškatirovića. Usvojena je ostavka Radomira Dmitrovića, a o glavnom uredniku "Večernjih novosti" naknadno.

Foto: Mondo/Georgi Mitev Šantek

Nadzorni odbor Kompanije Novosti usvojio je danas ostavku Radomira Dmitrovića, čime je on razrešen dužnosti generalnog direktora i glavnog urednika kuće, javlja internet izdanje "Večernjih novosti"

Istovremeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za generalnog direktora te novinske kuće imenovan je Srđan Muškatirović, dosadašnji član Nadzornog odbora.

"Neko je odlučio da ugasi 'Večernje novosti'"

Do imenovanja novog glavnog urednika, funkcije koja je sada odvojena od direktorske, uređivanjem novinskih izdanja će se baviti uređivački kolegijum sa sadašnjim zamenikom glavnog urednika Milanom Babovićem na čelu.

Srđan Muškatirović srpskoj javnost poznat je kao nekadašnji teniski reprezentativac Jugoslavije.

Rođen je 1972. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Po struci je ekonomista, a zvanje je stekao na UCLA univerzitetu u Los Anđelesu (SAD). Ima iskustva u biznisu, naročito se bavio restrukturiranjem kompanija.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Muškatirović novi direktor Novosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2017

Nadzorni odbor kompanije "Novosti" prihvatio je danas ostavku Radomira Dmitrovića i razrešio ga dužnosti generalnog direktora i glavnog urednika, te imenovao Srđana Muškatirovića za generalnog direktora kompanije...Kako je saopšteno iz te medijske kuće, do imenovanja novog glavnog urednika novine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.