Teniser TAŽ-a i teniserka kluba Kostić osvojili Masters istočne Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 07.Nov.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teniser TAŽ-a i teniserka kluba Kostić osvojili Masters istočne Srbije

Na terenima niške Teniske akademije Živković održan je Masters istočne Srbije za tenisere i teniserke do 14 godina. Titule najboljih poneli su teniser kluba domaćina Nikola Jović i teniserka još jednog niškog kluba Kostić - Milica Martinović.

Jović je u finalu savladao klupskog druga Aleksandra Žikića, i to ne prepustivši mu nijedan gem (6:0, 6:0).

Ovo je samo kruna letnje sezone i svih onih pobeda koje sam postigao u prethodnom periodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Sada se polako okrećem završnici godine i mečevima u zatvorenom - rekao je Jović.

Martinovićeva se više pomučila u finalu, pošto je Kruševljanku Angelinu Mihajlović pobedila sa 7:5, 6:1.

Inače, baš kao i u profesionalnom seniorskom tenisu, Masters je turnir koji okuplja po 8 tenisera i teniserki koji su imali najbolje rezultate tokom sezone. Tako je samo učešće na turniru uspeh, a iz Niša su još nastupili Jevrosima Mitić (peto mesto) i Anastasija Cvetković (sedmo mesto), kao i Luka Stanković, Uroš Živković i Petar Cvetanović, koji su zauzeli od petog do sedmog mesta, svi iz TAŽ-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.