Tenis u pet Federera i Marija, ko je pobedio?

Izvor: B92, 26.Jun.2021, 08:17

"Tenis u pet" Federera i Marija, ko je pobedio?

Nekada prvi teniseri sveta, Rodžer Federer i Endi Mari privukli su pažnju na Vimbldonu trenirajući zajedno u petak popodne.

Oni su na terenu broj 14 na Vimbldonu odigrali trening set kako bi testirali u kakvoj su formi pred start trećeg grend slem turnira sezone.

Odredili su da počnu meč u 17 časova i igraju tačno sat vremena, a po isteku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 60. minuta, Mari je vodio sa 6:5 u gemovima.

Marija na startu Vimbldona očekuje prvo iskušenje još od 2017. na ovim terenima, njegov protivnik je 24. nosilac, Nikoloz Basilašvili.

Federer, osmostruki šampion turnira, koji se posle tri kola na Rolan Garosu povukao sa takmičenja, za protivnika ima Francuza Adrijana Manarina.

Švajcarac će svoj prvi meč odigrati u utorak i njemu će to biti prvi meč na ovim terenima još od finala 2019. u kom je poražen od Novaka Đokovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.