Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 08:30

Tenis najteži sport na svetu?

Uvek je svakom svoja muka najteža. Tako je i sa teniserom Frensisom Tijafoom koji tvrdi da je sport koji on igra najteži od svih.
Tenis je najteži sport na svetu. To odgovorno tvrdim“, rekao je Tijafo, trenutno 16. igrač sveta.
On za svoju tvrdnju ima zanimljivo obrazloženje.
„U odnou na ostale sportove, loptica sa kojom se igra je veoma mala. Morate da imate sjajnu kordinaciju ruku i očiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da bi uspeli da je udarite kako treba. Takođe ima mnogo pokreta koji nisu prirodni. Idete stalno levo desno, napred nazad“, smatra Amerikanac, koji je na ovo dodao i dužinu trajanja mečeva.
„Nije vremenski ograničen. Često me ljudi koji dođu da me gledaju pitaju „Koliko će trajati“?. Ja im odgovorim „Nemam pojma, to se nikada ne zna“,zaključio je on.
Dovoljno ili ne da se tenis proglasi najtežim sportom na svetu, procenite sami.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.