Tenis i zdravlje: Martina Navratilova: Slobodna sam, pobedila sam rak

Izvor: B92, 22.Mar.2023, 13:31

Tenis i zdravlje: Martina Navratilova: "Slobodna sam, pobedila sam rak"

Osvajačici 18 grend slem titula, kojoj je prethodno 2010. otkriven rak dojke, krajem prošle godine dijagnostikovan je kancer grla i dojke.

Teniska velikanka Martina Navratilova rekla je da se "oslobodila raka" nakon što je živela u strahu "da neće doživeti sledeći Božić".

U januaru je saopštila da su oba kancera otkrivena u ranoj fazi.

"Što se tiče lekara, ja sam se oslobodila raka", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 66-godišnja Navratilova gostujući u televizijskoj emisiji britanskog voditelja Pirsa Morgana.

"I dalje moram da se brinem za desnu dojku, verovatno će biti potrebno zračenje, ali samo nekoliko nedelja i to se praktično ni ne računa".

"To je lakše sprečiti nego druge stvari. Biću dobro, 99 odsto je to rešivo".

Pogledajte video

Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.