Tela koja želimo: Golišavi sportisiti u američkom magazinu

Izvor: Blic, 06.Okt.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela koja želimo: Golišavi sportisiti u američkom magazinu

Magazin američke sportske TV mreže ESPN objavio je specijalno izdanje posvećeno telima sportista, na kojima su poznati atetičari, košarkaši i ragbisti prikazani u prilično ekspilicitnim golišavim izdanjima. Izdanje nosi naslov "Tela koja želimo", a među sportistima se nalazi i teniserka Vera Zvonareva.

U ovogodišnjem izdanju časopisa našli su se fudbalerka Houp Solo, igrač američkog fudbala Stiven Džekson košarkaš Blejk Grifin, kao i snouborderka Grečen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Blajler, bejzbol igrač Hose Rejes i golman Tim Hauard.

Slike ovogodišnjih sportista pogledajte ovde Prošlogodišnje golišave sportiste možete videti ovde

Grečen Blajler kaže da to nije bila laka odluka za nju.

- Veoma ozbiljno sam shvatila ovo. To je izuzetno osetljivo pitanje za jednog sportistu - rekla je Grečen, čije se telo našlo na naslovnici magazina.

Ona se već slikala u sličnim izdanjima za magazine poput "FHM-a", ali je tek sad prihvatila poziv ESPN-a da se slika za treće izdanje magazina posvećenoj golišavim sportistima.

- Ovog puta, pristala sam to da uradim, jer sam to htela. Bila sam sigurna u svoju odluku - kaže Grečen.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tela koja želimo: Golišavi sportisti u američkom magazinu

Izvor: Blic, 06.Okt.2011

Magazin američke sportske TV mreže ESPN objavio je specijalno izdanje posvećeno telima sportista, na kojima su poznati atetičari, košarkaši i ragbisti prikazani u prilično ekspilicitnim golišavim izdanjima. Izdanje nosi naslov "Tela koja želimo", a među sportistima se nalazi i teniserka Vera...

Nastavak na Blic...

Houp Solo pokazala trbušnjake

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2011

Magazin američke sportske TV mreže ESPN objavio je redovno godišnje izdanje pod nazivom "The Body Issue" (Tijela koja želimo) kojim veliča zdrav duh u zdravom tijelu sportskih zvijezda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.