Tajson: Naterali ste me da volim tenis

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajson: Naterali ste me da volim tenis

Jedan od najboljih boksera u istoriji Majk Tajson čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje titule na Vimbdlonu.

Srbin je do 13. Gren slem trofeja u karijeri stigao pobedom protiv Kevina Andersona, a pored Tajsona i Argentinca Huana Martina del Potra na velikom uspehu čestitali su mu i Nenad Zimonjić, Fernando Verdasko, Toni Kros...

"Čestitam najvećoj Sereni Vilijams na neverovatnom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << povratku na teren i finalu Vimbldona, i mom prijatelju Novaku Đokoviću na tituli. Nikada nisam mislio da ću voleti toliko tenis, ali vas dvoje šampiona ste učinili da ga volim," poručio je Tajson na Tviteru.

Congrats to #GOAT@serenawilliams for her awesome comeback on the court making it to #wimbledon2018 final and my friend @DjokerNole for winning men's final. I never thought I would like tennis so much but champs like you both made me love it.

Đoković je u Londonu osvojio 13. Gren slem titulu u karijeri i postao je tek četvrti igrač u open eri koji ima četiri trofeja sa najprestižnijeg turnira na svetu.

Novak je posle meča priznao da ova titula ima posebnu težinu zbog toga što je u gledalištu bio i njegov sin Stefan.

Srbin će od ponedeljka ponovo biti među deset najboljih igrača na svetu.

It’s great to see @DjokerNole back playing like this!! Huge congrats to Nole & his team for winning 4th title @Wimbledon!!!

You guys know the best how difficult it was tо comeback and play at this level after the surgery

Svaka čast Nole!!!

Congrats @DjokerNole for another #Wimbledon title Amazing evolution in the last few months!!
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Twiter

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NAJEMOTIVNIJI MOMENAT NA VIMBLDONU! Stefan u zagrljaju oca Novaka nakon pobede! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 15.Jul.2018

Osvajanje 13. Gren slem titule i četvrtog trofeja na Vimbldonu za Novaka Đokovića predstavlja njegov najveći uspeh u karijeri do sada. Ali ono što je usledilo posle toga sigurno nema cenu...Na putu ka svlačionici, nakon podizanja pehara, Novaka je sačekao njegov najverniji fan - Stefan Đoković,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.