Tačno je – Novak ti uzme noge, pa dušu i onda te uništi

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 13:07

"Tačno je – Novak ti uzme noge, pa dušu i onda te uništi"

Argentinski teniser Tomas Martin Ećeveri prisetio se u razgovoru za tamošnje medije nedavnog meča protiv Novaka Đokovića na Australijan openu.

Prvi reket sveta je posle eliminacije Prižmića i Popirina u trećem kolu bio bolji i od 27. igrača sveta, na prvom Grend slemu u sezoni gde je završio učešće u polufinalu.

Ećeveri je upitan da li je tačna čuvena izjava Endija Rodika, koji je svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao da Đoković teniserima "prvo uzme noge, a potom i dušu".

"Da, to je veoma tačno i precizno. Prvo ti uzme noge. Onda dušu i na kraju dovrši sa uništavanjem. Da, to je apsolutno tačno. Znam sa čime sam se suočio. Znao sam da je njegov teren i turnir. To je kao da igrate protiv Rafaela Nadala na ‘Fillip Šatrijeu‘. Igrao sam svoju igru, bilo je to sjajno iskustvo koje ću uvek nositi sa sobom", rekao je Ećeveri koji se takmiči na turniru u Buenos Ajresu.

Postojala je nada da bi mogao da napravi veliko iznenađenje.

"Naravno, bio sam malo razočaran jer nisam mogao da uradim ono što sam želeo u teniskom pogledu. To je sve deo iste celine, morate da nastavite da učite, shvatite šta ste dobro uradili, a šta pogrešno. To što sam imao ovakvo iskustvo mi pomaže da rastem kao igrač", sumirao je svoje utiske Argentinac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EČEVERI SUROVO ISKREN: ‘Novak ti prvo uzme dušu i noge i na kraju te dovrši uništavanjem!’

Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2024

‘Morate da nastavite da učite, shvatite šta ste dobro uradili, a šta pogrešno.’ Argentinski teniser Tomas Martin Ećeveri prisetio se u razgovoru za tamošnje medije nedavnog meča protiv Novaka Đokovića na Australijan openu. On je potvrdio izjavu Endija Rodika da ti prvi reket sveta prvo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.