TSS tour 2020 - Dejani i Nikoli prve titule!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 18:57

TSS tour 2020 - Dejani i Nikoli prve titule!

Završen prvi turnir od šest koliko će se igrati.

Završen je prvi od šest seniorskih turnira TSS Tour 2020. koji će ovog leta biti održani širom Srbije. U Novom Sadu na terenima TK Meridiana učešće u prvom TSS Tour takmičenju za seniorke i seniore prodefilovalo je 58 teniserki i 83 tenisera.

Naslov šampiona u konkurenciji teniserki ponela je Fed kup reprezentativka Srbije, prvi nosilac ovog takmičenja Dejana Radanović (WTA rang 260) koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u finalnoj borbi savladala drugog nosioca Tamaru Čurović (WTA rang 549) rezultatom 6:2, 7:6.

 U polufinalu Dejana je savladala Tamaru Malešević 6:0, 6:2, dok je Tamara pobedila Elenu Milovanović 7:6(2), 6:4.

Kod seniora u finalu snage su odmerili Dejvis kup reprezentativci Srbije Nikola Milojević (ATP rang 145) i Miljan Zekić (ATP rang 514). Kod rezultata 3:2 u prvom setu zbog povrede Miljan je morao predati meč, pobedničko postolje pripalo je Milojeviću. U polufinalu Nikola je bio bolji od Španca Karlosa Herere Gomeza 6:1, 6:4, dok je Miljan savladao Ukrajinca Erika Vanšelboima 4:6, 6:4, 6:3.

Milojević i Zekić su zajedno branili boje Srbije u Dejvis kup meču protiv selekcije SAD u Nišu 2018. kada su odigrali dubl meč protiv para Herison - Džonson.

Pehare je finalistima uručio predsednik Teniskog saveza Srbije Mr Mirko Petrović.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krenuo TSS Tour, prve titule Dejani Radanović i Nikoli Milojeviću

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020

U Novom Sadu na terenima TK Meridiana učešće u prvom TSS Tour takmičenju za seniorke i seniore prodefilovalo je 58 teniserki i 83 tenisera..Završen je prvi od šest seniorskih turnira TSS Tour 2020. koji će ovog leta biti održani širom Srbije. ...Naslov šampiona u konkurenciji teniserki ponela...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.