TSS: Sprečen pokušaj puča!

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Dec.2010, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSS: Sprečen pokušaj puča!


Teniski savez Srbije optužio je potpredsednika i četvoricu članova Upravnog odbora saveza za pokušaj nasilnog preuzimanja te organizacije i krivično delo falsifikovanja za koje je predviđena zatvorska kazna u trajanju do tri godine.
Razlog je poziv na konferenciju za novinare koju su mediji na memorandumu Teniskog saveza dobili od potpredsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << te organizacije Milana Jerinkića i članova Upravnog odbora Stevana Pavlova, Dušana Grujića, Neše Puzića i Bore Ćurčina.
- Članom 356 stav 1, tačka 3 i 5, Krivičnog zakonika Srbije predviđeno je da se upotreba memoranduma od strane lica koja za to nisu ovlašćena predstavlja krivično delo falsifikata. Teniski savez Srbije će preduzeti sve neophodne mere kako bi se ovakvo nezakonito postupanje pojedinaca bilo procesuirano pred nadležnim organima, a sve sa ciljem da se spreči dalje dezavuisanje i devastiranje rada Saveza i uspeha koji su ostvareni - navodi se u saopštenju pravne službe Saveza.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova previranja na teniskoj sceni Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2010

BEOGRAD -..Teniski savez Srbije optužio je danas svog potpredsednika i četvoricu članova Upravnog odbora za pokušaj nasilnog preuzimanja te organizacije i krivično delo falsifikovanja za koje je predviđena zatvorska kazna u trajanju do tri godine...Razlog je poziv na konferenciju za novinare koju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.