TRI DANA PRED START VIMBLDONA: Povukla se Iga Švjontek

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 13:24

TRI DANA PRED START VIMBLDONA: Povukla se Iga Švjontek

Problemi za najbolju teniserku planete.

Prva teniserka planete Iga Švojntek zabrinula je tenisku javnost i svoje fanove pred Vimbldon, pošto se zbo zdravstvenog stanja povukla sa turnira u Bod Homburgu.

Švojnekova je putem društvenih mreža, uoči polufinala turnira u Nemačkoj, saopštila da se doživela trovanje hranom zbog čega nije bila u stanju da izađe na teren

I'm so sorry >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << but I have to pull out of my match today. I had a restless night because of some fever and possible food poisoning. I'm not able to perform today and I need to take care of myself. I hope I'll be fine soon. Your support in Bad Homburg was amazing, thank you. pic.twitter.com/pAuN8Ug4u7

— Iga Świątek (@iga_swiatek) June 30, 2023

 -  Veoma mi je žao, ali moram da se povučem sa današnjeg meča. Iza sebe imam nemirnu noć zbog temperature i mogućeg trovanja hranom. Danas nisam u mogućnosti da nastupim i moram da se brinem o sebi. Nadam se da ću uskoro biti dobro. Vaša podrška u Bad Homburgu je bila neverovatna, hvala - napisala je Iga na Tviteru.

Problemi najbolje teniserke planete dolaze u najgorem mogućem periodu, svega nekoliko dana pre početka takmičenja na Vimbldonu 3. jula.

Inače, Švojntekova je danas od 14:30 časova u Bod Homborgu trebala da se sastane sa Luciom Bronzeti u borbi za finale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.