TO SE ČEKALO: Tipsarević OTKRIO čime će se baviti u budućnosti! Na OVO niko nije ni POMIŠLJAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO SE ČEKALO: Tipsarević OTKRIO čime će se baviti u budućnosti! Na OVO niko nije ni POMIŠLJAO!

Proslavljeni srpski teniser završio karijeru.

Posle poraza Dejvis kup reprezentacije Srbije u četvrtfinalu od Rusije, Janko Tipsarević odlučio je da završi igračku karijeru. Nekada osmi teniser planete (2012) odlučio je da uplovi u trenerske vode, a prvi posao imaće kod doskorašnjeg saigrača iz reprezentacije.

Janko je tokom karijere prošao kroz sve faze i jedan je od onih koji nije uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ispuni u potpunosti veliki potencijal, u čemu su ga omele i brojne povrede, ali i stav i loše raspoređivanje prioriteta na početku karijere, pa je zato rešio da iskustvom sada pomogne Filipu Krajinoviću.

- Bilo bi mi žao da ja ako već mogu da pomognem da ne budem deo tog njegovog odrastanja. Uz pravi tim, gde je Filip meni dao odrešene ruke da izaberem ljude koji će raditi s njim, verujem da on može da ispuni pun potencijal. Šta je to, samo vreme će pokazati. Mislim da mogu da pomognem jer sam zaista prošao kroz sve faze - loš junior i dobar junior - loš i dobar senior - povrede i vraćam se i ne vraćam se. Podseća me na mene jer sam i ja u tim kasnim teniskim godinama sa 25, 26 sazreo, mentalno rešio i u periodu od godinu dana imao dovoljno sreće da uđem u Top 10 - rekao je Tipsarević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Ana Živojinović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.