TO JE NOVAK, TO MU JE U KRVI: Mnogi bi se predali u ovakvom trenutku - NE I ON! Idemo, legendo

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 17:48

TO JE NOVAK, TO MU JE U KRVI: Mnogi bi se predali u ovakvom trenutku - NE I ON! Idemo, legendo

Maher teniske igre.

Vraća li se Novak? Vraća se!

Najbolji teniser sveta je imao dva jako izazovna seta protiv Stefanosa Cicipasa, izgubio je oba i došao na ivicu ambisa u finalu Rolan Garosa.

1️⃣1️⃣ minute game

5️⃣ break points

3-1 lead 👉 Djokovic#RolandGarros pic.twitter.com/4oqaQI9LVI

— Roland-Garros (@rolandgarros) June 13, 2021

Večeras (23.00) počinje i Kopa Amerika - igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na papiru najjača selekcija (Brazil) protiv najslabije (Venecuela). A pritom su Brazilci i domaćini. Kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Venecuela.

Ipak, Novak Đoković ne bi bio Novak Đoković kada bi se predao.

Naš teniser je uspeo da osvoji treći set rezultatom 6:3 i nadamo se da je ovo početak kompletnog preokreta. Podsetimo, Nole je i u osmini finala protiv Lorenca Musetija gubio 2:0, a na kraju odneo pobedu. Neka se ponovi istorija!

Prenos meča Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa možete pratiti OVDE.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.