TITULA ZA SRBINA: Zekić osvojio TROFEJ u Egiptu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 16:30

TITULA ZA SRBINA: Zekić osvojio TROFEJ u Egiptu

Uspeh.

Srpski teniser Miljan Zekić (32) osvojio je turnir u glavnom gradu Egipta Kairu. On je u finalu slavio protiv Holanđanina Nilsa Viskera sa 2:0 (6:1, 7:6).

De zegereeks van Niels Visker in Cairo is ten einde. Vanuit de kwalificaties bereikte hij de finale van het met 15.000 dollar gedoteerde ITF-toernooi. Miljan Zekic was daarin met 6-1 7-6(3) de betere. #KNLTBtoptennis #beleefhetbeste

— KNLTB (@KNLTB) November 29, 2020

Iako nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikih turnira to ne znači da je tenis potpuno stao. Tako je i naš Miljan Zekić uspeo da dođe do trofeja na turniru gde je bio peti nosilac.

Napoli je počeo da štuca, izgubio je i od Milana, i prestigla ga je na tabeli Roma, koja mu večeras (20.45) dolazi u goste. Šansa je ovo da se Napolitanci na stadionu Dijego Armando Maradona ponovo uzdignu. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,45, a dvojka 3,15, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Roma.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.