TITULA: Veliki dan za Hamada Međedovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 18:13

TITULA: Veliki dan za Hamada Međedovića

Pobedio je domaćeg tenisera,

Srpski teniser Hamad Međedović osvojio je ATP čelendžer u austrijskom Mauthauzenu, pošto je pobedio domaćeg igrača Filipa Mišolića sa 2:1 (6:2, 6:7, 6:4).

Ovom pobedom sledi veliki skok za Hamada koji će po prvi put u kariji biti među 190 na svetu.

Hamad je slavio u prvom setu sa 6:2, ali je drugi izgubio u taj-brejku. Imao je zatim i 5:2 u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dve meč lopte na 5:3, ali Filip je uspeo da smanji na 5:4. Usledio je prekid na 0:15 na servis Međedovića.

Po povratku na teren Hamad uspeo da se skoncentriše i došao je do titule, koja mu donela 100 bodova, kao i 16020 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamad Međedović osvojio titulu u Mauthauzenu

Izvor: Danas, 14.Maj.2023

Dejvis kup reprezentativac Srbije Hamad Međedović osvojio je danas titulu na teniskom čelendžeru u Mauthauzenu, pošto je u finalu pobedio Austrijanca Filipa Mišolića posle tri seta, 6:2, 6:7, 6:4.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.