TIPSAREVIĆ U 2. KOLU KVINSA POBEDIO RASELA

Izvor: Kurir, 08.Jun.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPSAREVIĆ U 2. KOLU KVINSA POBEDIO RASELA

LONDON - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala na turniru u londonskom Kvins klubu, pošto je u drugom kolu pobedio Amerikanca Majkla Rasela sa 7:6 (7:3), 7:6 (7:5).

Meč je trajao više od dva sata, a u dva navrata je bio prekinut zbog jake kiše.

Protivnik srpskog tenisera u osmini finala biće pobednik meča Endi Marej (drugi nosilac, Velika Britanija) - Gzavije Malis (Belgija).

Turnir u Londonu igra se za ukupni nagradni fond od 694.250 evra, a pobednik će osvojiti 250 ATP bodova i ček na 77.500 evra.

beta

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević u 2. kolu Kvinsa bolji od Rasela

Izvor: Glas javnosti, 09.Jun.2011, 07:02

LONDON - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala na turniru u londonskom Kvins klubu, pošto je u drugom kolu pobedio Amerikanca Majkla Rasela sa 7:6 (7:3), 7:6 (7:5)...Meč je trajao više od dva sata, a u dva navrata je bio prekinut zbog jake kiše...Protivnik srpskog tenisera...

Nastavak na Glas javnosti...

Marej zaustavio Tipsarevića

Izvor: RTS, 09.Jun.2011

Britanac Endi Marej pobedio je Janka Tipsarevića sa 2:0 (6:4, 7:6) u osmini finala turnira Kvins u Londonu. Britanac je bio snalažljiviji u završnici setova. Bio je to njihov drugi duel na terenu Kvinsa...Meč je prekidan zbog kiše, a očevidno da je Mareju više pogodovala prinudna pauza. Tipsarević...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.