TIM PREDSTAVIO PLAN ZA 2021. GODINU: Prvo Đoković, pa pohod na novi Grend slem

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 19:35

TIM PREDSTAVIO PLAN ZA 2021. GODINU: Prvo Đoković, pa pohod na novi Grend slem

Treći teniser sveta ima velika očekivanja.

Dominik Tim stigao je u Adelejd zajedno sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom i pred svima njima je dvonedeljni karantin. Prvo takmičenje će im biti ATP kup (1-5. februar), a onda sledi Australijan open (8-21. februar).

Austrijski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser je kratko prokomentarisao ono što ga čeka.

- Kakva su moja očekivanja u ovoj godini? Prvo ću trenirati sa Novakom i Rafom u Adelejdu, a na ATP kupu želim da podignem nivo samopuuzdanja - rekao je Tim.

Prošle godine podigao je Dominik prvi Grend slem trofej - US open. Ove želi bar još jedan.

- Za početak sezone moram da budem 100 odsto spreman. Prošle godine sam pokazao da volim uslove u Melburnu. Moja želja za 2021. je da osvojim drugi Grend slem, naravno - dodao je Austrijanac, trenutno 3. teniser sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.