TEŠKA ODLUKA ĐOKOVIĆA: Novak BEZ Marjana Vajde nastupa u Americi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 19:20

TEŠKA ODLUKA ĐOKOVIĆA: Novak BEZ Marjana Vajde nastupa u Americi (FOTO)

Srpski teniser je otputovao u Njujork.

Novak Đoković je, zbog striktnih pravila i protokola u vezi koronavirusa, morao da povede skraćen stručni štab, tačnije, da smanji broj članova svog tima. Uz njega će biti trener Goran Ivanišević, menadžer Edoardo Artaldi i fizioterapeut Ulises Badio.

Zanimljivo je da Marijan Vajda ovog puta nije krenuo sa srpskim teniserom koji će u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << braniti četvrto kolo od prošle godine, kada je poražen od Stana Vavrinke, tačnije kada mu je predao meč u trećem setu (4:6, 5:7, 1:2).

- Vreme je za najčudniji Sinsinati masters i US Open ikada. Nadamo se da je ovo samo jednokratno i neka igre počnu - napisao je Ivanišević u objavi na Instagramu.

It’s time for the strangest @cincytennis and @usopen ever. Hoping this is a one-time thing and let the games begin 😷🇺🇸🗽🎾

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on Aug 15, 2020 at 5:20am PDT

Ove godine, zbog situacije sa koronom, na US openu nećemo gledati Rafaela Nadala i Rodžera Federera, Vavrinku.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.