TENISERKA ZAPALILA INSTAGRAM: Nakvasila je minijaturni kupaći i videlo se BAŠ SVE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENISERKA ZAPALILA INSTAGRAM: Nakvasila je minijaturni kupaći i videlo se BAŠ SVE (FOTO)

Sve je gorelo na Karibima.

Ežeeni Bušarf za mnoge ljubitelje tenisa širom sveta važi kao najlepša predstavnica tog sporta, a Kanađanka je po starom dobrom običaju još jednom zapalila društvene mreže.

Provalnik upao na imanje Bekamovih, a onda su ga pojurila sedmorica čuvara i dva psa (FOTO)

KAKVA BOMBA: Žena Maura Ikardija u jednodelnom KOMBINEZONU. Zatim je RAŠIRILA noge (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Necker Island #genie #bouchard #geniebouchard #geniearmy #webelieveinbouchard #neckerisland

A post shared by Genie Bouchard Fans (@fansgeniebouchard) on Nov 25, 2018 at 1:15pm PST

Bušarova trenutno uživa u odmoru na Karibima, a odatle je stigla vrela fotografija. Zgodna Kanađanka odlučila je da se pohvali fanovima, pa je na Instagramu objavila provokativne slike i totalno raspalila maštu muškaraca.

#geniebouchard #canada #tennisplayer 🎾🎾 Follow Us Best Photos and Videos 👍 YouTube: Tennis a Zelal #wta #usopen #tennisfan #tennisteam #tennis #sports #wimbledon #tennisgirl #tennisstar #tennisday #tennisvideo #tennistime #tennisman #tennistraining #tennislover #instatennis #instagood #beach #tennisbeauties #tennislove #tennislife #tennislifestyle #sport #hot #feet #tennisshoes #bouchard

A post shared by Tennis a Zelal 🎾 (@tennisa_zelal) on Nov 25, 2018 at 12:51pm PST

Kanađanka je poziriala u minijaturnom belom kupećem koji je više otkrivao nego sakrivao. Kad se na to doda da je Bušarova dobro nakvasila kupaći koji je postao skoro providan, prizor je bio vreo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.