TENISERKA IZ BORA MIA RISTIĆ – HEROJSKI DO GLAVNOG ŽREBA WTA TURNIRA U PALERMU

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Jul.2023, 18:43

TENISERKA IZ BORA MIA RISTIĆ – HEROJSKI DO GLAVNOG ŽREBA WTA TURNIRA U PALERMU

Mlada srpska teniserka Mia Ristić na neverovatan način se plasirala u glavni žreb WTA turnira u Palermu.
Mlada, 17-godišnja devojka iz Bora dobila je specijalnu pozivnicu za kvalifikacije, i na neverovatan način se dokopala glavnog žreba.
U prvom kolu, u meču koji je trajao četiri sata i 13 minuta, pobedila je Turkinju Čaglu Bujukakčaj sa 6:7 (4-7), 7:6 (10-8), 7:5, uz dve spasene meč lopte.
Dan kasnije, igrala je sa Katinkom fon Dajhman, na terenu je provela tri >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << sata i 26 minuta, spasla tri uzastopne meč lopte i na kraju pobedila sa 1:6, 7:6 (7-2), 7:6 (7-3).
U prvoj rundi glavnog žreba, Ristićeva se u utorak uveče sastaje sa Dajanom Jastremskom, 149. igračicom sveta.
Izvor: Sport Klub
Članak TENISERKA IZ BORA MIA RISTIĆ – HEROJSKI DO GLAVNOG ŽREBA WTA TURNIRA U PALERMU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.