TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO: Lajović poražen posle preokreta u Brazilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 00:16

TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO: Lajović poražen posle preokreta u Brazilu

Imao je Duci šanse, ali nije ih iskoristio.

Srpski teniser, Dušan Lajović, poražen je u četvrfinalu turnira iz serije 500 koji se održava u Rio de Žaneiru od Franciska Serundola. Argentinac je slavio posle preokreta sa 2:1 (3:6, 6:4, 6:4).

Lajović je odlično ušao u meč i napravio je brejk odmah u prvog gemu koji nije ispuštao i relativno lako je došao do prvog seta uz ponovno otimanje servisa u devetom gemu.

Serundolo je identično kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegov rival započeo drugi deo igre. Odmah je oduzeo servis srpskom asu i kasnije bez problema samo održavao stečenu prednost i tako poravnao rezultat.

🇦🇷 @FranCerundolo é o primeiro semifinalista do #RioOpen10Anos!!

O argentino derrotou Dusan Lajovic de virada, por 3/6 6/4 6/4! 👏👏

🔜Próximo adversário: Thiago Monteiro ou Sebastian Baez. pic.twitter.com/YxoVoXjBo4

— Rio Open (@RioOpenOficial) February 23, 2024

U trećem, odlučujućem setu, Argentinac je napravio brejk u trećem gemu, a Lajović je u nbekoliko navrata bio blizu da se isčupa iz veoma nezgodne situacije, ali nažalost, nije uspeo.

Serundolo će u narednom kolu igrati sa boljim iz duela Tijago Monteiro - Sebastijan Baez.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.