TAČNO U CENT: Isplivalo koliko je Novak ZARADIO u ovoj godini! PAPRENO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 20:43

TAČNO U CENT: Isplivalo koliko je Novak ZARADIO u ovoj godini! PAPRENO

Najbolji teniser sveta potvrdio dominaciju.

Osim što je godinu na izmaku ponovo završio kao najbolji teniser sveta, Novak Đoković je neprikosnoven i kada se radi o zaradama u 2020.-oj.

Podsetimo, Nole je, u tek završenoj sezoni, podigao pehar na Australijan openu, u Dubaiju, Sinsinatiju i Rimu, odčega je zaradio ukupno 6.511.233 dolara!

Na drugom mestu ostao je Dominik Tim, koji je inkasirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 480.777 dolara manje, odnosno, Austrijancu je pripalo 6.030.756 američkih novčanica, dok je Rafael Nadal ostao tek na trećoj poziciji sa zarađenih 3.881.202 dolara.

Među onima kojima su se dobri rezultati "isplatili", našli su se: Danil Medvedev (Rusija), Aleksander Zverev (Nemačka), Andrej Rubljov (Rusija), Stefanos Cicipas (Grčka), Pablo Karenjo Busta (Španija), Dijego Švarcman (Argentina) i još jedan Španac Roberto Bautista Agut.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.