Švjontek suverena, pad Krunićeve

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 09:18

Švjontek suverena, pad Krunićeve

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za dve pozicije i na objavljenoj WTA listi zauzima 127. mesto.

Krunić na 127. mestu ima 523 boda, dok je Olga Danilović zadržala 135. poziciju sa 491. bodom.

Među najboljih deset na svetu nije bilo promena - prvo mesto sigurno čuva Poljakinja Iga Švjontek, ispred Beloruskinje Arine Sabalenke i Amerikanke Džesike Pegule.

Četvrta je i dalje Uns Džabir iz Tunisa, peta Francuskinja Karolin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Garsija, a do desete pozicije su još i Amerikanka Koko Gof, Kazahstanka Elena Ribakina, Ruskinja Darija Kasatkina, Grkinja Marija Sakari i Čehinja Petra Kvitova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pad Aleksandre Krunić na WTA listi, Iga Švjontek i dalje prva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2023

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za dve pozicije na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena danas...Krunićeva je trenutno na 127. poziciji sa 523 boda. Olga Danilović je zadržala 135. mesto sa 491. bodom. Natalija Stevanović je napredovala za tri pozicije, a sada je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.