Švjontek 27. pobedom u nizu izborila finale

Izvor: B92, 14.Maj.2022, 13:30

Švjontek 27. pobedom u nizu izborila finale

Prva teniserka sveta Iga Švjontek pobedila je Arinu Sabalenku sa 2-0.

Poljakinja je ostvarila 27. pobedu u nizu i plasirala se u finale WTA turnira u Rimu.

U finalu će Iga Švjontek igrati protiv pobednice duela u kome će igrati Uns Žaber i Darija Kasatkina.

Iga Švjontek je relativno lako došla do pobede protiv Sabalenke.

Prvi set je osvojila sa 6:2, bez većih problema. Tri puta je oduzela servis beloruskoj teniserki i privela set kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svoju korist.

U drugom setu je odmah na startu napravila brejk i stekla prednost koju nije ispuštala do kraja meča. U drugom setu rezultat je bio 6:1.

Švjontek je ovom pobedom još jednom potvrdila odličnu formu u kojoj se nalazi i pokazala zašto je najbolja teniserka na svetu.

Ukoliko osvoji turnir u Rimu biće joj to već peta titula ove sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Švjontek lako do finala Rima

Izvor: Beta, 14.Maj.2022

Poljska teniserka Iga Švjontek braniće titulu na turniru u Rimu, pošto je danas u prvom polufinalu pobedila Beloruskinju Arinu Sabalenku sa 6:2, 6:1.Prvoj teniserki sveta je za pobedu i plasman u svoje peto uzastopno finale, posle uspeha u Dohi, Indijan Velsu, Majamiju i Štutgartu, bilo dovoljno...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.