Svetski kup: Troicki se održao na terenu 54 minuta

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski kup: Troicki se održao na terenu 54 minuta

Viktor Troicki, reprezentativac Srbije u tenisu, poražen je od Nemca Florijana Majera sa 2:0 (6:2, 6:2) u drugom kolu Plave grupe Svetskog kupa u Dizeldorfu, čime je domaćin stigao do prednosti od 2:0, a meč je trajao samo 54 minuta.

ATP lista: Još 405 bodova!

ATP Rim: Staraće bolji od Troickog

ATP Rim: Troicki lagano sa Davidenkom

Prvi poen Nemačkoj juče je doneo Filip Kolšrajber, koji je savladao Janka Tipsarevića >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa 6:4, 7:6. U poslednjem meču prvog kola sastaju se dublovi Srbije i Nemačke, ali su "panceri" već sada ostvarili nedostužnu prednost.

Pored pomenutih ekipa, u našoj grupi Svetskoj kupa takmiče se još Španija i Rusija. U drugoj, Crvenoj grupi, takmiče se Argentina, Kazahstan, Švedska i SAD.

Pobednici grupa igraće u finalu.

(Foto: Gulliver/Getty)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.