Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 19:01

Sve mu ide od ruke: Đoković pobeđuje i u dublu

Najbolji teniser sveta u četvrtfinalu

Bukvalno sve ide od ruke Novaku Đokoviću na teniskom terenu u poslednjih mesec dana.

Nakon osvajanja Rolan Garosa na impresivan način najbolji teniser sveta je uzeo svega dva dana predaha, a onda otputovao na Majorku da igra turnir na travi, da bi se spremio za Vimbldon. I dok većina igrača iz vrha igra na Majorki u singlu,. Novak je izabrao – >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dubl.

I u toj igri parova – pobeđuje. Đoković je u tandemu sa Špancem Karlosom Gomezom Ererom igrao danas protiv kombinacije Tomislav Brkić/Nikola Čačić i slavio sa 2:1 u setovima – 5:7, 6:4, 13:11.

Inače, Gomez Erera je već jednom bio Đokovićev par u dublu, na turniru u Dubaiju 2014. godine. I tada su izgubili u prvom kolu.

Prvi set u današnjem meču pripao je našem teniseru Nikoli Čačiću i bosanskom igraču Tomislavu Brkiću, koji su dobil zahvaljujući brejku u poslednjem gemu – 7:5. Ali, odgovor je stigao u prvom gemu narednog seta i tu prednost su Đoković i Erera sačuvali do kraja – 6:4.

U poslednjem setu po dve meč lopte imala su oba para, ali su Đoković i Erera iskoristili drugu i sa 13:11 dobili meč.

Njima će rival u četvrtfinalu biti par Marsel Granoljers/Orasio Zebalos.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.