Švarcman namučio Đokovića

Izvor: Mondo, 02.Jun.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švarcman namučio Đokovića

Srpski teniser posle pet odigranih setova i tri sata i 19 minuta izborio plasman u osminu finala Rolan Garosa

Novak Đoković odigrao je maraton, i dobio ga je!

U trećem kolu Rolan Garosa naišao je branilac trofeja na "tvrd orah" Dijega Švarcmana, ali je posle pet setova uspeo da se plasira u osminu finala.

Đoković - Švarcman 3:2 (5:7, 6:3, 3:6, 6:1, 6:1)

Srpski teniser, koji je prošle godine prvi put u karijeri osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trofej Rolan Garosa i tako kompletirao sva četiri pehara sa grend slemova, za prolaz u četvrtfinale igraće protiv pobednika meča Lukas Puj (Francuska) - Alberto Ramos Vinoljas.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novak ne da parisku krunu: Argentinac namučio Đokovića!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2017

Tantalove muke Novaka Đokovića! Srpski as plasirao se u osminu finala Rolan Garosa pošto je slavio protiv Dijega Švarcmana - 3:2 (5:7, 6:3, 3:6, 6:1, 6:1) za tri sata i 22 minuta igre...Mučio se drugi reket sveta, gubio 1:0 i 2:1 u setovima. Dva sata nije uspevao da uđe u ritam, mnog je grešio,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.