Sva tri niška prvoligaša u stonom tenisu pobedila u poslednjem kolu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sva tri niška prvoligaša u stonom tenisu pobedila u poslednjem kolu

U gostima su igrali niški Josip Kolumbo, Železničar i Medijana ovog vikenda i svi ostvarili ubedljive pobede u okviru 9. kola prvih liga za stonotenisere i stonoteniserke.

Jedine Nišlijke u drugom rangu takmičenja gostovale su u Požegi istoimenoj ekipi i slavile rezultatom 4:1, pa čvrsto drže 2. poziciju na tabeli.

Odmah iza lidera Radničkog iz Novog sada, sa skorom od 7 pobeda i 2 poraza, u muškoj ligi nalaze se stonoteniseri Železničara. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Oni su u 9. kolu igrali u Debeljači protiv Spartaka i istim rezultatom kao njihove “koleginice” savladali Banaćane.

Medijana nema tako dobar plasman kao ostala dva prvoligaša iz Niša, jer se posle ovog kola nalaze na 8. poziciji. Ipak i oni su slavili u ovom kolu u Vršcu, gde su sa 4:0 savladali istoimenu ekipu.

U sledećem kolu na programu je gradski derbi između Medijane i Železničara, dok niške stonoteniserke gostuju “fenjerašu” Zmajevu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.