Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Đokovića i Agasija u Melburnu (VIDEO)

Prvi "reket" sveta sreo se sa proslavljenim američkim teniserom, svojim nekadašnjim trenerom.

Novak Đoković kratko je sarađivao sa bivšim asom belog sporta i to bez uspeha, a njihov susret na Australijan openu otkrio je i u kakvim su se odnosima rastali.

Đoković i Agasi su se sreli, srdačno zagrlili i tapšali jedan drugog po ramenu dok je trajao kratki razgovor između njih.

Način kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su se pozdravili jasno govori da su Novak i Andre ostali u odličnim odnosima, iako njihova saradnja nije bila plodonosna.

All love between @DjokerNole and @AndreAgassi #AusOpen pic.twitter.com/gtBphGyUyX— #AusOpen (@AustralianOpen) 20. јануар 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.