Supruga našeg tenisera ima vrlo neobičnu ideju: Ne mogu da verujem da ga nisam iskoristila

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga našeg tenisera ima vrlo neobičnu ideju: "Ne mogu da verujem da ga nisam iskoristila"

Supruga našeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, šokirala je mnoge idejom koju je odlučila da sprovede u delo.

Naime, ona je odlučila da svoje zamrznuto majčino mleko iskoristi za proizvodnju sapuna i kozmetike.

Kako je objavila na Instagramu, na ovu ideju je došla nakon što se vratila kući sa višemesečnog putovanja.

"Vratila sam se kući posle višemesečnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putovanja i pronašla sam ova pakovanja mleka. Kada se samo setim koliko sam se namučila, ne mogu da verujem da ih nisam sve iskoristila. Sada svi govore da se to pokvarilo i da bi trebalo da ga bacim, ali jednostavno ne mogu. Međutim, sada sam dobila ideju da ga iskoristim za kupke, sapune ili kozmetiku" , napisala je Jelena na fotografiji koju je objavila na svom storiju na Instagramu.

Podsetimo, Novak i Jelena imaju dvoje dece, sina Stefana, koga su dobili u oktobru 2014. godine, i tri godine kasnije dobili su i ćerkicu Taru.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.