Stonotenisere sudski izvršitelji izbaciju na ulicu 17. jula

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Jul.2013, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonotenisere sudski izvršitelji izbaciju na ulicu 17. jula

BEOGRAD - Svi stonoteniseri Stonoteniskog kluba “IMT”, svih novobeogradskih i beogradskih  klubova, kao i reprezentativci Srbije biće izbačeni iz stonoteniske sale na Starom aerodromu u Beogradu  17. jula, zajedno sa svim rekvizitima, peharima i svime što je stečeno u proteklih, više od  50 godina – saopštio je Stonotenski klub IMT u javnom apelu u kome se traži pomoć za spas ovog trofejnog kolektiva.


Objekat je 1999. trebalo da bude adaptiran u Dom stonog tenisa, u sklopu Svetskog prvenstva u stonom tenisu. Tada je stonoteniserima dat i vlasnički list u kome je, kao vlasnik naznačeno: državna svojina, korisnik Vojska Jugoslavije! Na žalost, bombardovanje je prekinulo sve aktivnosti oko adaptacije, a...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.