Stojanovićeva preko Stosur do četvrtfinala u Kini

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanovićeva preko Stosur do četvrtfinala u Kini

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u četvrtfinale turnira u kineskom Nančangu, pošto je danas pobedila Australijanku Samantu Stosur sa 6:4, 6:3.
Kvota u MaxBetu na pobedu Riske protiv Ženg je 1.57.
Meč Stojanović i Stosur, 134. i 139. teniserke sveta, trajao je sat i 27 minuta. Naša takmičarka je u oba seta po jednom gubila servis.
Ipak, u prvom setu je napravila dva brejka, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a u drugom tri, tako da je naposletku ubedljivo i lako slavila. Nina Stojanović će se za plasman u polufinale boriti s Ukrajinkom Katerinom Kozlovom, 74. teniserkom sveta.

The post Stojanovićeva preko Stosur do četvrtfinala u Kini appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bravo, Nina! Preko Samante Stosur do četvrtfinala!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019

Odlične vesti stižu iz Nančanga...Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u četvrtfinale turnira u kineskom Nančangu, pošto je danas pobedila Australijanku Samantu Stosur sa 6:4, 6:3...Meč Stojanović i Stosur, 134. i 139. teniserke sveta, trajao je sat i 27 minuta...Nina Stojanović će...

Nastavak na Sportske.net...

Stojanovićeva u polufinalu Nančanga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2019, 13:01

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u polufinale turnira u kineskom Nančangu, pošto je danas savladala Ukrajinku Katerinu Kozlovu 6:7 (5:7), 6:4, 6:4...Stojanovićeva će za plasman u finale igrati protiv Šveđanke Rebeke Peterson ili Magde Linet iz Poljske...Turnir u Nančangu igra se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.