Stojanović ostala 116. na listi, veliki skok Krunić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2021, 11:28

Stojanović ostala 116. na listi, veliki skok Krunić

Srpska teniserka Nina Stojanović zadržala je 116. poziciju na najnovijoj WTA listi.

Aleksandra Krunić napredovala je za 10 pozicija i od danas je 128. igračica sveta, dok je Olga Danilović za tri mesta slabije rangirana u odnosu na prošlu listu i sada je na 135. mestu.

Na vrhu nije bilo promena, prva teniserka sveta i dalje je Australijanka Ešli Barti, drugu poziciju zauzima Beloruskinja Arina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sabalenka, dok je na trećem mestu Garbinje Muguruza iz Španije.

Četvrta igračica sveta je Čehinja Karolina Pliškova, dok je na petom mestu njena sunarodnica Barbora Krejčikova.

Najboljih 10 kompletiraju Grkinja Marija Sakari, Estonka Anet Kontevejt, Paula Badosa iz Španije, Poljakinja Iga Švjontek i Ons Žaber iz Tunisa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

WTA lista: Stojanović zadržala istu poziciju, napredak Krunić

Izvor: Danas, 29.Nov.2021

Najbolje rangirana srpska teniserka Nina Stojanović zadržala je 116. poziciju na danas objavljenoj WTA listi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.