Stojanović 85. na WTA listi, veliki napredak Krejčikove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 11:33

Stojanović 85. na WTA listi, veliki napredak Krejčikove

Srpska teniserka Nina Stojanović napredovala je za dve pozicije na WTA listi i sada je 85. igračica sveta.

Najveći napredak, od čak 18 mesta, ostvarila je Čehinja Barbora Krejčikova, šampionka Rolan Garosa, koja je sada 15. na svetu.

Olga Danilović pokvarila je plasman za jednu poziciju i trenutno je 158, Natalija Kostić je 2‚13, a Aleksandra Krunić 246. na listi.

Na vrhu je i dalje Australijanka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ešli Barti, ispred Japanke Naomi Osake i Rumunke Simone Halep.

Slede Boloruskinja Arina Sabalenka, Amerikanka Sofija Kenin i Ukrajinka Elina Svitolina, a Top 10 kompletiraju Kanađanka Bjanka Andresku, Amerikanka Serena Vilijams, Poljakinja Iga Švjontek i Čehinja Karolina Pliškova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

WTA lista: Napredak Nine, pad ostalih srpskih teniserki

Izvor: B92, 14.Jun.2021

Srpska teniserka Nina Stojanović napredovala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA rang-listi zauzima 85. mesto...Stojanović na 85. poziciji ima 983 bodova...Olga Danilović nazadovala je za jednu poziciju i sada je 158. teniserka sveta sa 489 bodova, dok su ostale srpske teniserke upisale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.