Staropazovčanka bila linijski sudija u ženskom finalu Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 14:55

Staropazovčanka bila linijski sudija u ženskom finalu Rolan Garosa

Milica Savić, teniski sudija iz Stare Pazove, bila je među sedam stranaca od ukupno 70 sudija koji su učestvovali na grend slemu Rolan Garosu.

Ona je bila linijski sudija na ženskom finalu singla i muškom finalu dubla, obzirom da je Novak Đoković igrao u finalu muškog singla a dolaze iz iste zemlje, to je odlučilo da se ovog puta ne nađe i među sudijama muškog finala u singlu.

Ovo je novi uspeh Milice Savić koja za tri dana putuje u London gde će takođe suditi na prestižnom grend slem turniru Vimbldon. Savićeva je delegirana i za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.