Šta se desilo? Ribakina se zagrevala, pa odustala VIDEO

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 12:29

Šta se desilo? Ribakina se zagrevala, pa odustala VIDEO

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina morala je da se povuče sa Rolan Garosa.

Jelenu Ribakinu je čekao meč trećeg kola Rolan Garosa protiv španske igračice Sare Soribes Tormo, ali je morala da preda susret.

Kao što vidite na priloženom video snimku, Ribakina je želela da igra, čak je izašla na teren da se zagreje, ali jednostavno nije mogla.

Šta se desilo?

"Nisam se osećala dobro juče, imala sam temperaturu. Danas je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isto i teško je igrati. Daleko sam od 100 odsto i to je baš loše za mene, ali ću pokušati da se oporavim za sezonu na travi. Bila sam i kod lekara koji je rekao da je u pitanju kombinacija virusa i alergije", rekla je Ribakina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.