Izvor: Piplmetar.rs, 16.Apr.2024, 17:31

Šta se dešava sa Alkarazom? Odustao i od Barselone, izgubiće 500 poena

Najbolje rangirani španski teniser Karlos Alkaraz neće nastupiti ni na turniru u Barseloni, potvrđeno je danas.
Podsetimo, on je neposredno pred početak Mastersa u Monte Karlu odlučio da odustane od nastupa na tom turniru zbog povrede podlaktice, a izgleda da ta povreda još uvek nije sanirana, pa Alkaraza nećemo gledati ni naredne nedelje na njegovom omiljenom turniru u Barseloni, gde je u prethodne dve godine osvojio dve titule.
“Nedostajaćeš nam, šampione! Karlos Alkaraz neće moći da odbrani titulu koju je osvojio u poslednje dve sezone  u Barseloni. Želimo ti brz oporavak i nadamo se da ćemo te videti ponovo sledeće godine“, saopšteno je na zvaničnom tvier nalogu turnira u Barseloni.
Španska...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.