Izvor: RTS, 03.Mar.2021, 20:46

Srpsko četvrtfinale Buenos Ajresa, Kecmanović protiv Đerea

Miomir Kecmanović, uz dosta muke i truda, savladao je Brazilca Tijaga Monteira i plasirao se u četvrtfinale turnira u Buenos Ajresu. Naredni protivnik četvrtog nosioca u prestonici Argentine biće Laslo Đere, koji je u dva seta bio bolji od Federika Delbonisa.
U meču koji je trajao više od dva sata, Kecmanović je do pobede nad Monteirom došao posle preokreta - 5:7, 6:3, 6:4.

Pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniski maraton, pun preokreta, odigrali su Srbin i Brazilac, a na kraju je Kecmanovićev kvalitet presudio.
Četvrti nosilac u Buenos Ajresu poveo je sa 5:3 u prvom setu, ali je usledio veliki pad u igri, što Brazilac koristi i osvaja prvi set 7:5.
U drugom setu viđen je samo jedan brejk, Kecmanović je u šestom gemu oduzeo seris rivalu i došao do izjednačenja - 6:3.
Ponovo je mladi srpski teniser upao u krizu, dozvolio protivniku da povede sa 3:0, ali je onda vezao pet osvojenih gemova, poveo 5:3 i mirno priveo meč kraju.

Kecmanović će u četvrtfinalu igrati protiv Lasla Đerea, koji je sa 2:0 savladao domaćeg igrača Federika Delbonisa.
Đere je prvi set osvojio posle ubedljivog taj-brejka (7:1), dok mu je u drugom delu igre jedan brejk, u četvrtom gemu, bio dovoljan za plasman među osam najboljih tenisera u Buenos Ajresu.
Meč je trajao dva sata.
Srpsko četvrtfinale na programu je u petak oko 16.00 časova po srednjoevropskom vremenu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović u četvrtfinalu turnira u Buenos Ajresu

Izvor: Danas, 03.Mar.2021

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Buenos Ajresu, nakon što je pobedio Brazilca Tijaga Monteira sa 5:7, 6:3, 6:4.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.