Srpski duel u osmini finala turnira u Budimpešti

Izvor: Beta, 24.Apr.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski duel u osmini finala turnira u Budimpešti

Srpski teniseri Laslo Djere i Viktor Troicki sastaće se u osmini finala turnira u Budimpešti.Troicki je danas ubedljivo pobedio Rusa Jevgenija Danskoja sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2).Prethodno je Djere prošao prošao u osminu finala, pošto mu je Danil Medvedev, takodje iz Rusije, predao meč.Djere je u trenutku predaje vodio sa 1:0, dok je u drugom bilo 5:5 u gemovima.Turnir ATP 250 serije u Budimpešti igra se za nagradni fond od 482.060 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Viktor Troicki

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Troicki ubedljiv za srpski okršaj u Budimpešti

Izvor: B92, 24.Apr.2017

Srpski teniseri Laslo Đere i Viktor Troicki sastaće se u osmini finala turnira u Budimpešti...Troicki je ubedljivo pobedio Rusa Jevgenija Danskoja sa 2:0 u setovima (6:1, 6:2)...Prethodno je Đere prošao prošao u osminu finala jer mu je Danil Medvedev, takođe iz Rusije, predao meč...Đere je u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.