Izvor: RTS, 27.Okt.2020, 08:24

Srpski derbi na turniru u Beču, na terenu i Lajović

Danas će čak trojica tenisera Srbije izaći na terene u prvom kolu ATP turnira iz serije 500 u Beču. Prvi na teren izlaze najbolji teniser sveta Novak Đoković i Filip Krajinović, tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu, a potom na teren izlazi i Dušan Lajović.
Odlukom žreba Novak Đoković se posle 13 godina vraća na turnir u Beču duelom sa zemljakom i prijateljem Filipom Krajinovićem i taj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << srpski derbi će obeležiti prvo kolo turnira.

Prvi teniser Srbije i sveta Novak Đoković i trideseti na svetskoj listi, a trenutno treći u Srbiji, Filip Krajinović u ovoj godini imali su dva duela i rezultat je nerešen 1:1 u pobedama. 
Pobednik ovog duela sastaće se sa Hrvatom Bornom Ćoroćem, trenutno 24. igračem na listi, koji je u prvom kolu nadigrao Tejlora Frica sa 2:0 (6:4;6:4).
Početak meča Đokovića i Krajinovića se očekuje oko 15.30, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Oko pola sata kasnije na teren će izaći i treći naš predstavnik Dušan Lajović koji se u prvom kolu sastaje sa „srećnim gubitnikom" Lorencom Sonegom.
Žreb je prvobitno odlučio da Lajovićev suparnik bude Dijego Švarcman koji je šrošle godine igrao u finalu ovog turnira, ali je Argentinac juče otkazao učešće pa je na njegovo mesto došao Lorenco Sonego koji je trenutno 42. na listi tenisera.
I Lajović, koji je trenutno na 26. poziciji, i Sonego su do sada dva puta odmeravali snage, a rezultat je nerešen.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krajinović sjajan, ali Đoković bolji u srpskom duelu u Beču

Izvor: RTS, 27.Okt.2020

Dva srpska tenisera Novak Đoković i Filip Krajinović igraju meč prvog kola na ATP turniru u Beču. Tekstualni komentar pratite na našem sajtu. . Biće to duel prvog i tredesetog igrača sveta, ali i velikih prijatelja van terena...U dva do sada odigrana zvanična meča...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.